Sal Péter, Dr.

Sal Péter, Dr.

ECH+L - gyermekorvos
Egyesületi Elnökségi tag
Egyesületi Etikai Bizottsági tag

MUNKAHELYEIM:

            1989 – 1990    SOTE II.sz Gyermekklinika

            1990 – 1995    Budai Gyermekkórház

            1995 -             Alapellátó gyermekorvos Zuglóban /Dr. Sal és Társa Bt./

SZAKMAI GYAKORLAT

 A SOTE II sz gyermekklinikán a gyermek szívsebészeten kezdtem pályámat, ami igazi  „mélyvíz” volt és gyermek kardiológiai és intenzíves tapasztalatokat hozott.

Gyermek gasztroenterológiai gyakorlatot a Budai Gyermekkórházban szereztem, Az érdeklődési kör folytatásaként a csecsemőtáplálással foglalkozó Fészek Magazin munkatársaként dolgoztam.

Mentálhigiénés tanulmányaim sokat segíthetnek abban, hogy a vizsgálat során felszínre kerülő problémáikra jobban reagálhassak. Ezt segítette a Semmelweis Egyetem mentálhigiénés oktatása is, mely elvégzésével mentálhigiénés szakember lettem. Pszichodráma asszisztensi képzésben veszek részt, amely a lelki jelenségek még mélyebb kezelésének lehetőségével bővíti eszköztáramat. Ezt a mentálhigiénés szemléletet tervezem továbbadni a nálam gyakorlaton lévő hallgatók számára.
Gyermekeim, Gergely a családi hagyományokat követve orvos lett, Máté közgazdász, Lili leányom az ELTE-re jár nyelvi tanszékre. 

A homeopátiát közel 25 éve művelem, részt veszek az elnökség munkájában, tutorként oktatom az érdeklődő rezidenseknek. 

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.