Irsay Zsuzsa Dr.

Irsay Zsuzsa Dr.

Egyesületi Elnökségi tag

2011. óta tanulom a homeopátiát. A családban megtapasztalt jótékony hatás bátorított a szerek szélesebb körű használatára.

2008-tól kezdtem üzemorvosként dolgozni, jelenleg is az 1.sz. Üzemegészségügyi Kft.-nél dolgozom, most már szakorvosként. Az üzemorvosi rendeléseken panaszos pácienseimnél gyakran javaslom a homeopátiás szereket.

A homeopátiás tanulmányaim egy teljesen más szemléletű gyógyítást tártak elém. A holisztikus látásmód nemcsak a gyógyításban segített, hanem a környezetemben: családban, barátok életében bizonyos események értelmezésében is. 

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.