Dr. Horváth Katalin - Sohasem késő!

MEGJELENT! Dr. Horváth Katalin új könyve: SOHASEM KÉSŐ! Életmód-változtatás a homeopátia segítségével. Elméleti útmutató homeopata szakembereknek és laikusoknak. Kapható: a nagy könyvesboltokban, webáruházakban és a könyvesbolt.online weblapon.

Kedves Olvasó!

Akarja-e Ön életének hátralévő részét betegen, szenvedve, és testi-lelki nyomorúságban tölteni?

Ebben a könyvben olyan szempontokat olvashat, amelyek Önnek és gyermekeinek, családjának egészségét hosszú távon igyekeznek jó irányba befolyásolni. A testi-lelki egészség és betegség témakörében ezekkel a szempontokkal még nem találkozhattak, ebben a könyvben olvashatják először, hogy például a tünetek elnyomásának (és nem meggyógyításának) milyen késői következményei vannak. Egy orvos 27 éves gyakorlati tapasztalataiból leszűrt tanulságok és a klasszikus homeopátia módszerének segítségével fény derülhet arra, hogy mit kell ma megtennünk ahhoz, hogy a holnap egészségesen, üdén és tettrekészen köszöntsön ránk.

Publikálva dátum: 
2020. január 22., szerda

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.