Nyomtatott Simile akció

Nyomtatott Simile akció

júl
19
júl/19 00:00 - aug/31 23:59

Szeretnéd a Similét nyomtatott formában is olvasni? 

Mikor: 
2019 júl 19 - 00:00 - 2019 aug 31 - 23:59

Szeretnéd a Similét nyomtatott formában is olvasni? 

2017-18-as Simile előfizetésed mellé igényelheted az újság nyomtatott verzióját is. 

Az első két évfolyamot akciós áron, 5500 forintért rendelhetik meg a Simile előfizetők. A nyomtott formát legalább 45 fő jelentkezése esetén tudjuk előállítani a nyomtatási költségek miatt. 

 

Simile előfizető vagy? 

Regisztrálj itt a nyomtatott Simile igényléséhez!

Még nem vagy Simile előfizető és szeretnéd a nyomtatott Similét is? 

Regisztrálj honlapunkon és az újság  2017-18-as előfizetés mellé megkapod a Simile számait nyomtatott formában és hozzájutsz a digitális változathoz is 17 100 forintért.

 

Regisztráció

Nyomtatott Simile akció

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.