Nyomtatott Simile akció

Nyomtatott Simile akció

jan
15
jan/15 00:00

NÉGY BIRODALOM EGY KÖTETBEN - SIMILE 2019

Mikor: 
2020 jan 15 - 00:00

Kedves Kollégák,

Az olvasóktól érkezett visszajelzések alapján a Simile szerkesztősége úgy döntött, hogy nyomtatásban is megjelenteti a Simile 2019-ben megjelent négy számát. Szeretnénk elérhetővé tenni számotokra egy olyan kiadványt, ami magyar nyelven egyedülálló módon nyújt áttekintést a homeopátiás szerek és esetek  birodalmak szerint felosztásáról, megközelítéséről.

A rendszerszemlélet mára széleskörűen elfogadottá vált a nemzetközi homeopátiás közösségben módszerektől és szerzőktől függetlenül, elsősorban amiatt, hogy a gyakorlatban bevált a használata. Nem írja felül a klasszikus homeopátia korábbi tapasztalatait és megállapításait, hanem azt magában foglalva kiegészíti egy olyan perspektívával, amely nagymértékben növeli a megfelelő szer megtalálásának esélyét. Homeopataként vajon melyikünk tudna egy ilyen lehetőségnek ellenállni :-)?

Ennek jelentőségét felismerve szenteltük az idei négy kiadványt a négy birodalomnak, így sorjában az ásványok, a növények és az állatok, majd pedig a nozódák és a szarkódák kerültek a fókuszba. Az egyes tematikus számokban megjelentek átfogó, elméleti jellegű írások az egyes szercsoportok jellemzőiről, fontosabb témáiról, de gyakorlati tapasztalataikat, eseteiket is megosztották a kollégák az olvasókkal.

Jelentkezz idén, fizess jövőre!

Ha  január 15-ig megrendeled és kifizeted a  2019-es Simile Évkönyvet, akkor kedvezményes áron lehet a tiéd a kötet.  

Akciós ár: 

  • Simile előfizetőknek 1000 forint
  • Nem előfizetőknek: 6800 forint (ez hozzáférést jelent az online Simile 2019-es számaihoz is!) 

A kedvezményes árat január 15-ig kell kifizetni azoknak, akik december 31-ig jelentkeznek az alábbi űrlap kitöltésével. 

A kötet rendes ára 2020-ban: 

  • Simile előfizetőknek: 2000 forint
  • Nem előfizetőknek: 7800 forint

Terveink szerint személyesen is át lehet majd venni februárban a könyvet több helyen is Budapesten, illetve igény szerint postaköltség ellenében postán is elküldjük a kötetet. A megrendelést az oldal alján szereplő regisztrációs lapon vagy az iroda email címén keresztül (iroda@homeopata.hu) tudjátok leadni.

Fogadjátok szeretettel!
A Simile szerkesztősége
 

Kapcsolódó információk

Regisztráció

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.