Események

ápr 8
2020. április 8., szerda
máj 6
2020. május 6., szerda
máj 23
2020. május 23., szombat

Hol: Hunguest Hotel Millenium, 1089. Budapest Üllői út 94-98.

  • Dr. Vajna-Balchandani Anna - Ton Jansen detox rendszere
  • Dr. Bartók Péter - Bélnozódák és a duofrekvenciás terápia a bélbetegségek gyógyításában klinikai esetekkel illusztrálva
  • Dr. Tolnai Valéria - Joalis, az irányított és ellenőrzött méregtelenítés és aromaterápia klinikai esetekkel illusztrálva
  • Dr. Borbély Katalin - Funkcionális orvoslás, híd az allopatia és a homeopátia közt?

A tanfolyam ára: 18 000 Ft

jún 10
2020. június 10., szerda
szep 25
2020. szeptember 25., péntek

Egyedülálló tanfolyamra hívunk benneteket. A növények homeopátiás rendszerének felfedezése korunkban zajlik. Michal Yakir Erik Erikson személyiségfejlődési modelljét alapul véve felfedezte hogy a növényi szerek és homeopátiás témáik a személyiség fejlődést, individuációt képezik le és ez alapján a növényi szereket világos áttekinthető rendszerbe lehet állítani. Tanfolyamunkon maga Michal Yakir vezet be minket egyedülálló, a gyakorlati életben jól használható, áttekinthető növényi rendszerébe. 

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.