Események

szep 28
2019. szeptember 28., szombat

Alig van olyan ember, akinek a családjában ne jelenne meg daganatos betegség. Ezért ezt a témát időről időre elő kell venni. A kezelés elméleti összefoglalóján nem változtattam sokat, de el fogom mondani, hogy a gyakorlatban, hogy látom ezek külön-külön mennyire fontosak. 

Hosszútávú esetkövetéses, dokumentált eseteket mutatok be nektek, mely során láthatjátok, hogy hogyan gondolkodom. 

Amiről szó lesz:

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.