Események

júl 19
2019. július 19., péntek - 2019. augusztus 20., kedd

Olvastad már az új digitális Similét? Érdekelnek érdekes esetleírások, új modern homeopátiás irányzatok? Szeretnéd olvasni tapasztalt homeopata kollégák írásait? 

Most itt az alkalom: nyári Simile akciónk keretében 5 napig ingyen olvasható a Simile 1-1 száma!

júl 19
2019. július 19., péntek - 2019. augusztus 31., szombat

Szeretnéd a Similét nyomtatott formában is olvasni? A Simile előfizetés mellé igényelheted az újság nyomtatott verzióját is.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.

Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő (NEA-UN-18-M-0648) ebben az évben az MHOE működésének támogatása - 2018. című pályázati program keretében egyesületünket támogatásban részesítette.