Géczi Edit, Dr.

Géczi Edit, Dr.

ECH+L
Rendelés
Rendelési hely: 
Budapest, XX. ker. 9-13 h és 14-18 h között bejelentkezés szerint
Bejelentkezés: 
06-1-284-7942 (munkanap: 19:00-20:00)

Dr Géczi Edit - Magánorvosi rendelő - Homeopátia-Reumatológia

  • Rendelési hely: XX.kerület, Ábrahám Géza u.28.
  • Elérhetőség: 06-1-284-79-42, esténként 7-8 óra között

 

  • 1990-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán.
  • 1995-ben reumatológiából szakvizsgáztam, kórházban és szakrendelőben dolgoztam.

Homeopátiás vizsgáim

  • British Institute of Homeopathy DiHom képesítés (1995)
  • Semmelweis Egyetemi Vizsga (2001)
  • ECH - Európai Homeopátiás Bizottsági Diploma (2007)

Már az egyetemi évek alatt érdeklődni kezdtem a kiegészítő gyógymódok iránt, a 90-es évek elejétől a homeopátia vonzott a legerősebben, és ez nem változott azóta sem. Az itthon megszervezett szerteágazó oktatás mellett egy angliai távoktatásos tanfolyamot is elvégeztem.

2000-től folytatok főállásban magánrendelést.

Bármilyen panasszal forduljanak is hozzám, igyekszem mindenkire elegendő időt (2-3 órát) és figyelmet fordítani, hogy sikeres legyen a terápia. 

A rendelő kertes házas övezetben van, az 52-es villamossal és a 36-os busszal közelíthető meg, csak pár méter gyaloglás szükséges. Parkolni a ház előtt lehet.

Egészségpénztári számlát tudok adni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.