Radnai Andrea dr.

Radnai Andrea dr.

ECH + LP
Egyesületi Elnökségi tag

1994-ben végeztem Szegeden, a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán, és 2009-ben ugyanitt szakvizsgáztam háziorvostanból. A Semmelweis Egyetemen egészségügyi menedzser diplomát, a londoni egyetemen környezetegészségügy epidemiológia és politika mester fokozatot, a Közigazgatási Intézetben közigazgatási szakvizsgát szereztem.

Az orvosi diploma megszerzése után népegészségügyet tanítottam az egyetemen, majd környezet-egészségügyi és népegészségügyi programok kidolgozásában és megvalósításában vettem részt az Országos Környezetegészségügyi Intézetben és az Egészségügyi Minisztériumban. Az Országos Tisztiorvosi Hivatalban európai integrációs feladatokat és fejlesztési programok menedzsmentjét láttam el. Az Országos Egészségbiztosítási Pénztárban gyógyszerek társadalombiztosítási támogatásba való befogadásával és árazásával foglalkoztam, később pedig hatósági kapcsolatok és árképzési menedzserként, illetve market access and value proposition menedzserként helyezkedtem el a gyógyszeriparban. 

Jelenleg egészségügyi szakértőként és tanácsadóként dolgozom epidemiológia, egészséggazdaságtani elemzések, teljesítményértékelés, finanszírozás témákban.

2003-tól képzem magam a természetgyógyászat, a komplementer és alternatív medicina különböző területein. 2007-ben hagyományos kínai orvoslásból tettem licenszvizsgát. 2009-ben ismerkedtem meg a homeopátiával, 2014-ben vizsgáztam a pécsi egyetemen, illetve szereztem ECH diplomát. 2016 óta vagyok a Magyar Homeopata Orvosi Egyesület elnöke.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.