Gyógyulások homeopátiával

Rovatunkban esetleírásokat olvashatnak, a homeopátiát használók osztják meg az olvasókkal homeopátiás gyógyulásuk történetét. 

Borderline személyiségzavar homeopátiával
2016, június 9

Pszichiátria betegek széles körében alkalmazható a homeopátiás kezelés kiegészítő módon, illetve enyhébb esetekben akár önálló kezelésként is.

Uszodaszemölcs
2016, április 3

4 éves kisfiam kb. 6-7 hónapig küzdött uszodaszemölccsel (sok apró kemény hólyag szerű dudor a hasán, fenekén, combján, itt-ott a kezén).

2016, február 21

14 éves koromban diagnosztizáltak schizophrénnek – most 28 vagyok. Elkezdődött a pszichiátriai kezelések sorozata - antipszichotikum, nyugtató, altató, injekciók és ha nagyon rosszul voltam akkor pszichiátriai osztályos kezelés.

2016, február 11

45 éves budapesti nő és anyuka vagyok, 4 gyermekem van akik kis korukban nagyon sokat betegeskedtek, rengeteg antibiotikumot kellett vásárolnom, egészen addig, míg tudomást nem szereztem egy nagyon jó homeopatikus  készítményről!

2016, február 10

2011 telén betegedtem le komolyabban, amikor is forgó szédülésre ébredtem egy reggel és nem bírtam kikelni az ágyból. Innentől kezdve rengeteg fizikai és pszichés tünetem alakult ki pár  nap alatt – bár utólag rájöttem, már korábban voltak tüneteim: mint olykori heves szívdobbanások,... Tovább

2016, február 9

4 gyerekemet egyedül nevelő anya vagyok egy kertes házban lakom, ahol nagyon sok kerti munka is hárul rám, a mindennapi teendők mellett. Már 2 hete voltak fájdalmaim a lapockámnál és a hátamban, estére elviselhetetlen mértékűvé fokozódtak, amin csak az egyik legerősebb fájdalomcsillapító és a... Tovább

2016, február 8

Komoly egzisztenciális problémák után 2000-2001 tájékán kezdődtek a nagyon heves ízületi és derék fájdalmaim 30-31 évesen. Különösen az őszi és tavaszi változékony és nedves időben újultak ki a fájdalmaim, úgy, hogy volt időszak mikor sem feküdni, sem ülni sem pedig járni nem volt fájdalommentes... Tovább

2016, február 7

Jó néhány hét óta csípőfájdalmaim voltak, melyek a további sportolástól, kocogástól és tánctól avagy csak pusztán egy kiadósabb sétától ülő és fekvő helyzetben elviselhetetlen égő és nyilalló fájdalommá erősödtek, különösen a jobb csípőm forgójánál.

2016, február 6

Az álvemhesség és az ellés nélküli tejtermelés megszüntetésére a hagyományos orvoslásban a vemhességi hormonnak is nevezett prolaktin ellen ható kémiai gyógyszereket használnak.

2015, június 4

Ikerfiaim egypetéjűek, és az elmúlt öt évben mindig egyszerre lettek betegek. Néhány nátha, egy középfülgyulladás, egy hasmenéses betegség áll mögöttük. Szinte mindig egyszerre gyógyultak, egyféle terápiára szorultak. Mindig is izgatta a fantáziámat, hogy vajon mit segítenek a homeopátiás... Tovább

2015, április 12

5 éven keresztül nagyon csúnya, gyulladt pattanásos bőrrel küzdöttem. Igazán fájdalmas és csúnya volt az arcom. Semmi nem segített.Több kezelést is kipróbáltam.

2015, április 12

2008. évben súlyos pajzsmirigy túlműködést állapítottak meg nálam. Az endokrinológus által írt gyógyszer (gyógyszerváltás is volt) sajnos 3 évi szedés után sem használt, nagyon magasak voltak a labor eredmények. 3 év után közölte az endokrinológus, hogy sajnos a gyógyszert már nem szedhetem, így... Tovább

2015, április 12

Laborban kitenyésztett orrváladékra a kórokozóból készült nosodával nemcsak a tünetek múltak el, de laborvizsgálattal igazoltan negatív leletünk volt számos alkalommal.

2015, április 12

Fiamnak éjszakai köhögést számtalan esetben sikerült egyetlen adag gyógyszerrel megállítani úgy, hogy egyet sem köhögött többet éjszaka.

2015, április 12

Visszatérő herpeszem homeopátiás kezelés hatására néhány kezelést követően már ki sem jön, csak egy pici száraz pötty jelzi, hogy megtanulta, és leküzdötte az immunrendszerem.

2015, április 12

4 éves kisfiam elesett a betonon, beütötte a fejét. Nem szólt, csak akkor vettük észre, amikor már enyhe agyrázkódásos tünetei voltak.

2015, április 12

Intenzív gyomorfájdalmakkal mentem orvoshoz, Helicobacter pylorit diagnosztizáltak. A gasztroenterológus felírta a szokásos drasztikus antibiotikum kúrát, amit nem akartam beszedni.

2015, április 12

HPV-t diagnosztizált a nőgyógyász, amitől eléggé megijedtem. Mondta, hogy igazából nem tud rá adni gyógyszert, mert nincs, de próbáljak meg egy elkészítős hüvelykúpot.

2015, április 12

Azonos korú közeli kolléga és barát tragikus hirtelenséggel bekövetkezett szívhalála után én is szívpanaszokat produkáltam, klinikailag is igazoltan csökkent volt a szívizom vérellátása, extráim voltak, és pánikbetegséggé fajult az állapotom.

2015, április 12

Két egészen kezdeti homeopátiás tapasztalatomat szeretném elmesélni, melyek elindítottak minket a „homeopátiás úton”. Mind a két eset több, mint 15 éve történ Franciaországban, ahol a tapasztalataink alapján úgy néz ki, már akkor széles körűen elterjedt volt a homeopátiás szerek alkalmazása.

2015, április 12

A homeopátia nem lehet csak placebo - ezt kisfiam talpi szemölcsének sikeres kezelése is bizonyítja.

2015, április 2

Két kisfiam elkapott valami csúnya vírust az oviban, ami hólyagokat okozott a száj belső részén.

2015, március 14

Egyszer beütöttem az ajtó élébe a homlokomat, pár percen belül fájdalmas duzzanat és kékség jelent meg rajta.

2015, március 10

Kislányom zavartalan terhesség után a 40. héten született komplikáció mentesen, teljesen egészségesen. Fejlődése töretlen volt 8 hónapos koráig: súlya megfelelően gyarapodott, mozgása "a nagy könyv szerint" fejlődött, nyugodt, érdeklődő baba volt.

2015, március 2

Elöljáróban annyit mondanék magamról, hogy molekuláris biológus vagyok. Bárki, aki számára kiderült, hogy elkötelezett vagyok a homeopátia iránt csodálkozott. Csodálkozott, hogy egy kutató idézem „hogy használhat olyan gyógymódot, ahol laktóz és víz a hatóanyag”?

2015, március 1

2007-ben megszületett első várva várt gyermekünk. Azt gondoltuk, hogy minden szép és kerek lesz, a gyermek majd eszik és alszik.

2015, március 1

A volt férjemmel történt, aki nem igazán hitt a homeopátiában. (szerencsére azt hagyta, hogy a gyerekeket azzal gyógyítsam)

2015, március 1

A homeopátia valóban gyorsan és kíméletesen képes gyógyítani, akut betegségekben ez egészen döbbenetes!

2015, március 1

Nagyfiam kosárlabdázik, és ahogy az lenni szokott, időnként úgy megrándul az ujja a labda elkapásánál, hogy pár óra alatt fájdalmasan bedagad, írni sem tud vele. Azelőtt, hogy homeopátiás gyógyszert szedett volna, kellett neki 2-3 nap, mire használni tudta a kezét, pedig próbálkoztunk borogatni... Tovább

2015, március 1

Először egy üzleti úton repülővel utazva jelentkezett a következő panaszom. Leszálláskor többször is éles nyilalló fájdalom hasított a homlokomba, mintha valami nagy nyomás szét akarná feszíteni. Nagyon kellemetlen volt és kicsit ijesztő is, mivel előtte sosem éreztem hasonlót. A leszállás után... Tovább

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!