Orvos válaszol

Kérdése elküldése előtt

kérjük, vegye figyelembe, hogy az itt feltett kérdésekre adott válaszok nyilvánosan jelennek meg. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem. Ezért kérjük nevüket, címüket és egyéb személyes adataikat ne adják meg, amennyiben nem szeretnék, hogy azok a honlapon megjelenjenek.

2021. January. 25. Monday

Érdeklődnék a tisztelt homeopata orvosoktól, hogy milyen nézőpontot képviselnek a covid oltással kapcsolatban? Javasolt önök szerint beadatni? Ha igen, mennyire sürgősen? 25-30 közötti pár, 2 gyerekkel.

2021. January. 18. Monday

Folyamatosan visszatérő hallójárati ekcéma gondom lenne.
Kb 1-2-3 hetente, felváltva hol a jobb, hol a bal fülem gyullad be. Erős viszketéssel kezdődik, mélyen benn a fülben, tudom, hogy tilos piszkálni, ám éjjel alváskor sokszor ébredek arra, hogy vakarózom. Sajnos ezzel nem tudok mit... Tovább

2021. January. 18. Monday

Tisztelt orvosok!

Az alábbi tünetek jelentek meg 2 napja, karanténba vonultam, orvost tájékoztattam, bár szerinte nem covid.

Nagy belégzés kellemetlen, csiklandozó érzést hagy maga után a gége felé, köhögést ingerel. Torok legalsó részén furcsa, égő lyuk érzés. Apró pici légvétel... Tovább

2020. December. 22. Tuesday

Tisztelt doktor/ doktornő!

Egy hónapja műtöttek méhen kívüli terhesség miatt. Sajnos előtte többször voltak felfázásos problémáim, esetlegesen lehetséges, hogy kis medence gyulladásom is volt, ami sajnos a méhen kívüli terhességhez vezetett (véleményem szerint), mert szervileg... Tovább

2020. December. 10. Thursday

Good day,
my dad has been coughing for about three weeks with no other symptoms.  He has seen a doctor who has prescribed him 'Fromilid 500mg'. She said he had bronchitis.  however after taking this medicine for a week,  there is no improvement.
Can he come for a consultation. He... Tovább

2020. December. 4. Friday

Tisztelt orvosok!

Érdeklődni szeretnék, hogy koronavírus fertőzés esetén milyen homeopátiás szereket javasolnak a különböző tünetek enyhítésére!

Tisztelettel

Evelin

2020. November. 23. Monday

Tisztelt Doktor Úr!

Nivolumab kezelés mellékhatása miatt pajzsmirigy alul működésem van.
A 2020-09-23-án készült labor alapján  TSH : 5,458 mIU/l, T4 : 13,35 pmol/L , T3 : 3,65 pmol/L, melyre 150 mg. L-thyroxint szedek.
A  2020-11-17-én készült labor alapján a TSH 0,416 mIU... Tovább

2020. November. 23. Monday

Tisztelt orvosok!

Covid tünetek jelentkezése esetén lehet-e homeopata orvos segítségét kérni a kezelésben? Tudnának segíteni, ha pl. nyilván otthon marad az illető karanténban, kit lehet hívni? Tudnak telefonon segíteni?

Mi történik, ha valaki súlyosabb beteg? Magyarországon van... Tovább

2020. November. 23. Monday

Az mit jelent, hogy jól kezelhető? Teljesen meggyógyítható-e a rüh? Akkor is, ha valakinek atópiás ekcémája van és jelenleg nagyon súlyosak a tünetek?
Köszönöm

2020. November. 16. Monday

Fém kivezető homeopátiás gyógyszert keresek.
Köszönöm a választ!

2020. November. 3. Tuesday

Tüsszögés, orrviszkető égő érzés, vizes orrfolyás, válatkozva száraz érzéssel...

2020. October. 31. Saturday

2,5 hónapos kisfiam hasfájós. Emellett nappal nagyon keveset alszik. 40 percet maximum egy etetés után. Álmos, nyűgös, mégis szinte küzd az alvás ellen és a haskutyogás, szelek is felébresztik..

2020. October. 30. Friday

49 éves vagyok, már többször volt rendhagyó menstruációm az elmúlt években. Jelenleg éppen egy ilyen abnormális verzésem van, ami eleinte minimális, majdhogynem alig észrevehető  vérrel járt... 

2020. October. 20. Tuesday

Bőrproblémáim vannak. Begyulladt a bőröm a két karomon /kb.2 hónapja tiszta vörös/, és a dekoltázsomon. Többször jártam már bőrgyógyásznál, de az allergia gyógyszer és a szteroidos kenőcsök sajnos nem segítenek...

2020. October. 13. Tuesday

Szemhéjmirigy gyulladással küzdök hónapok óta tobradexet kaptam, de nem javul. Milyen homeopátiás szert lehetne erre szedni?

2020. October. 13. Tuesday

Szeretnèm megkèrdezni milyen homeopàtiàs szert javasolna, mert van egy 5 cm es ciszta a jobb petefèszkemben.A nőgyógyàsz azt mondta ne aggódjak fel fog szívódni.

2020. October. 12. Monday

Kb egy honapja kezdődött. Folyamatos hányinger. Nagyon oda kell figyelnem arra, hogy mit eszek. Piritos, krumpli, rizs, egy kis husleves. Mast nem nagyon merek enni, mert nagyon rosszul vagyok,  többnyire ki is hanyom Kavet , alkoholt mar nem iszom 4 hete...

2020. October. 7. Wednesday

Várandósságom 8. hetében vérezni kezdtem és kiderült hogy egy haematoma okozza. Az orvos szigorú fekvést javasolt...

2020. October. 6. Tuesday

Belladonna C16-t napi egyszer és Mercurius sollubilis C9 napi kétszer érdemes megpróbálni. Ezúton ajánlanám figyelmébe állatorvos segítőnk dr. Mátray Árpád üzenetét is...

2020. October. 5. Monday

34 éves vagyok, babát szeretnék, ami nem igazán akar összejönni. Most megállapították, hogy a progeszteron szintem /+ LH teszt után 5 nappal/ nagyon alacsony...

Pages

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.