E-learning előadások

Kényelmesen otthonról!

Néhány kattintás és saját számítógépéről kísérheti figyelemmel előadásainkat. Saját időbeosztása szerint haladhat a tananyaggal.

Próbálja ki! 

Jelentkezés

Az egyes előadások oldalain található jelentkezési lap kitöltésével jelentkezhet. Jelentkezését visszaigazoljuk és bekérjük az előadás díját. Ezt követően e-mailben kapja meg az online előadások megtekintéséhez szükséges információkat.

Az előadásokat 1 hónapig tekintheti meg. (Hosszabbítás a tanfolyami díj 50 %-ának befizetése ellenében lehetséges.)

E-learning keretében hallgatható előadásaink:

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.