Homeopátia a járványokban

Saturday, October 20, 2018

2003-ban kezdtem el a homeopátia járványokban való használatának szakirodalmi áttekintését, és eddig több mint 10 000 forrást találtam, amelyek közül az első 2500 egy átfogó, több mint kétezer oldalnyi szövegbe került.

1799 óta az összes olyan járvány, amelyben a homeopátiát használták, szerepel az irodalmi áttekintésben. A kutatás legfontosabb eredménye, hogy a homeopátia járványok során elért eredményei következetesen rendkívül alacsony halálozási arányt mutatnak.

Ez a megfigyelés független az orvos személyétől, a dátumtól, a helytől vagy a járványos betegség típusától, beleértve azokat a betegségeket is, amelyekről ismert, hogy nagyon magas mortalitásuk van, például a kolera, a himlő, a diftéria, a tífusz, a sárgaláz és a tüdőgyulladás. 1

  • 1. Dr. André Saine, The Canadian Academy of Homeopathy
Értékeld a cikket: 
Your rating: None Average: 3 (4 votes)
Rovat: 

Küldj egy cikket

Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.