Sebő Zsuzsanna, Dr.

Sebő Zsuzsanna, Dr.

ECH, L csecsemő- és gyermekgyógyász
Rendelés
Rendelési hely: 
Bp, III. ker. Homeopátiás Rendelő - személyes találkozás, Online rendelés megbeszélés alapján
Bejelentkezés: 
+36 30 922 93 09 sebozsuzsa@gmail.com

Dr. Sebő Zsuzsanna vagyok, sok éve gyermekgyógyászként dolgozom.

Több mint másfél évtizeddel ezelőtt, munkám kapcsán találkoztam egy kisgyermekkel, akit véglegesen meggyógyítani legnagyobb igyekezetem ellenére sem tudtam – de nemcsak én, más kolléga sem. Édesanyja azt kérdezte tőlem, mit szólnék, ha megpróbálná elvinni egy homeopata orvoshoz. Bár nem ismertem ezt a gyógymódot, nyitott lelkületű lévén, egyetértettem. Így kezdődött. Azóta ez a kisgyermek meggyógyult, jómagam pedig megismertem és alkalmazom ezt a csodálatos gyógymódot – mind a körzeti orvosi munkám során gyermekeknél, mind a magánrendelésemen a csecsemőktől a nagyszülőkig.

2008-ban volt szerencsém dr. Tinus Smits holland homeopata tanfolyamán, ahol a spektrum betegségek, autizmus, hyperaktivitás gyógyításáról tanultam. Azóta szívügyem ezen gyermekek kezelése.

Gyermekgyógyászati és mentőorvosi szakvizsgáim után 

  • 1999-ben letettem a C. E. D. H. homeopátiás vizsgát,
  • 2000-ben a Budapesti Orvostudományi Egyetemen sikeresen vizsgáztam homeopátiából.
  • 2008-ban megszereztem az European Committee for Homeopathy diplomáját is. 

egyéb tevékenységek

  • A homeopátia kézikönyve c. könyv szerkesztője és egyik szerzője
  • a www.weborvos.hu gyermekorvos válaszadója
  • A www.natursziget.com homeopátiás témafelelőse, szakértője
  • a MHOE oktatója vagyok.

Rendelésemre telefonon lehet bejelentkezni reggel 7-8 óra között a 06 30/9 229 309 telefonszámon.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.