Felső légúti betegségek - Homeopátiás Mini-repertorium App!

Tuesday, November 17, 2020

Homeopátiás Mini-repertorium App!

Ezt a mini repertórium applikációt homeopata orvosok világszerte észlelt tapasztalatainak felhasználásával fejlesztették ki, ezzel segítve a felső légúti betegségek kezelését. Amint a járványoknál gyakran tapasztalható, hogy a betegek nagy hányada kis számú gyógyszertől gyógyul meg. Ennek az applikációnak az a célja, hogy megkönnyítse választást az öt fő  szer (Arsenicum album, Bryonia alba, Gelsemium sempervirens, Phosphorus, Pulsatilla) között, melyek közül a leggyakoribb az Arsenicum album.

További gyógyszereket is lehetséges a későbbiekben hozzáadni a fő szerekhez, amikor már több adat áll rendelkezésre. További információk a Liga Medicorum Homeopathica Internationalis (LMHI) külön számában találhatók.

 

A repertóriumot ezen a linken érhetitek el: 

https://hpra.co.uk/#slide-4

Értékeld a cikket: 
Your rating: None Average: 5 (2 votes)
Rovat: 

Küldj egy cikket

Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.