A 8 doboz módszerről

Thursday, August 30, 2018

Dr. Sankaran a módszer születéséről beszél. (magyar felirattal)

Köszönjük a videóhasználatot és a segítséget dr. Meghna Shah-nak és a The Other Song Academy-nek.

 

Részletek és jelentkezés

Rajan Sankaran Budapesten - 8 doboz módszer - Időpont: 2018. október 5-6-7.

 

Details and registration

Rajan Sankaran in Budapest - The 8 Box Method - 5-6-7 October 2018

 

Kapcsolódó oldalak

Sankaran - answer to the critics

Molnár Mariann, Dr.

Mit üzen Rajan Sankaran a homeopátia kritikusainak? Sajnos az utóbbi időben, egy ausztrál tanulmányra hivatkozva újult erővel indultak támadások a homeopátia és a homeopaták ellen. A támadók többnyire nem eléggé és nem korrekten tájékozottak, viszont rendkívül magabiztosak, nem ritkán etikátlanul becsmérlőek.

Értékeld a cikket: 
Your rating: None Average: 4.8 (4 votes)
Rovat: 

Küldj egy cikket

Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.