Triturációs gyakorlat

nov
23
nov/23 10:00

1118. Budapest, Gazdagréti tér 5.

Még nem trituráltál? Most itt az alkalom, közkívánatra ismét triturációs gyakorlatot szervezünk. 

Mikor: 
2019 nov 23 - 10:00
Hol: 

1118. Budapest, Gazdagréti tér 5.

A trituráción való részvétel lehetőséget ad a dinamikus gyógyszerképtanulásra, ahol összekötjük az elméletet a gyakorlattal.

Egy jól ismert szert választunk, ami trituráció közben feléled. Megéled, megtapasztalod, még intenzívebben, még mélyebben megtanulod. Különleges élményben lesz részed.

Könnyebb úgy gyógyszerképet tanulni, hogy mély benyomást szerzel a szerről.

Miért fontos egy homeopatának, hogy részt vegyen egy triturációs provingon, gyakorlaton?

Dr. Gábor Fruzsina gondolatai:  

Ha iskolás stílusban válaszolnék, akkor azt mondanám, hogy mert Hahnemann és a klasszikus mesterek ezt ajánlották és ezért nekünk is követni kell ezt a hagyományt. 

Én inkább az élmény oldaláról közelíteném meg ezt a kérdést. A triturációs proving csoportban zajlik és leginkább csoportos saját élményként határozhatjuk meg, ami azt jelenti, hogy a saját érzéseink, érzeteink által szerzünk élményt, benyomást és tudást az adott szerről és a készítés folyamatáról. Ez az élmény egyrészt személyes, hiszen a folyamat során mindenki maga észleli és írja le az érzeteit, de egyben csoportos élmény is, hiszen a csoport más tagjánál is előfordulhatnak hasonló motívumok szóban és rajzban egyaránt. 

Ez olyan megismerési mód, lehetőség és megértés, amihez az olvasás, a tanulás hagyományos módja, olvasás a közelébe sem ér. Azon túl nem csak az adott szer megismerése a nyereség, hanem a figyelem, a nyitottság és a megértés képessége is fejlődik a triturációk során.

Időpont: 2019. november 23.  10-13 óráig
Helyszín: 1118. Budapest, Gazdagréti tér 5. 
A tanfolyam ára: 5000 forint

Regisztráció

Jelenkezés a tanfolyamra

Kérjük, figyelmesen töltse ki. A csillaggal megjelölt mezőket semmiképp ne hagyja ki.

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.