Szekciók

Az Egyesület jelenleg öt szekciót működtet.

Fogorvosi szekció


A szekció elsődleges célja, hogy a homeopátiás gyógyszerek használatba kerüljenek a mindennapi fogászati praxisban, s ezzel a kémiai szerek használata csak a szükséges esetekre szorítkozzon.

Állatorvosi szekció


A Szekció célja, hogy összefogja a homeopátia iránt érdeklődő állatorvosokat és megszervezze nemzetközi színvonalú homeopátiás képzésüket. További célja, hogy a nagyközönséget és a gazdálkodókat is megismertesse a homeopátia lehetőségeivel, úgy a társ-, mint a gazdasági haszonállatok… Tovább

Gyógyszerészi szekció


Gyógyszerészi szekció

Elméleti és Szakmafejlesztési szekció


Elméleti és Szakmafejlesztési szekció

Támogatói szekció


Támogatói szekció

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.