Alapképzés

Képzési rendszerünk rövid bemutatása


https://www.homeopata.hu/hu/tanfolyam/halado-alaptanfolyam-2020Az MHOE képzése lépcsőzetesen épül fel. A képzés útját bejárva az úton többféle megálló, leágazási pont lehetséges, ameddig ha eljut, már olyan tudást kap kezébe, mely segítségével sikeresen gyógyíthat praxisában homeopátiával. Aki… Tovább

Képzésünk felépítése


A homeopátia oktatásának az Európai Homeopátiás Bizottság (ECH)által összeállított standardja alapján, a Magyar Homeopata Orvosi Egyesület (MHOE) alapképzése 220 elméleti és 150 gyakorlati órából áll. 

Vizsga, diploma


A MHOE homeopátiás alapképzését és vizsgarendszerét a brüsszeli székhelyű Európai Homeopátiás Bizottság (European Committee for Homeopathy, ECH,  2006-ban akkreditálta, és az akkreditációt újabb 6 évvel meghosszabbította 2018. december 31-ig.

Alapképzéstől a vizsgáig - részletes tudnivalók


A MHOE homeopátiás alapképzését és vizsgarendszerét a brüsszeli székhelyű Európai Homeopátiás Bizottság (European Committee for Homeopathy - ECH) 2006-ban akkreditálta, és az akkreditációt újabb 6 évvel meghosszabbította 2018. december 31-ig.

2016. január 1-től az ECH Diploma kiadásának… Tovább

Alaptanfolyamok


Az MHOE akkreditált alaptanfolyamán indulhat el azon az úton, melyet végigjárva megismerheti a homeopátia alaptörvényeit, az akut betegségek majd a krónikus betegségek homeopátiás kezelésének ismérveit. Az alaptanfolyam elvégzése után továbbképző tanfolyamainkon mélyítheti el tudását és képzési… Tovább

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.