Gyakorlati képzés

Vizsgafelkészítő tanfolyamok

Triturációs gyakorlat - ELMARAD!!!

Gyakorlati képzés
2019. november 23., szombat

A trituráción való részvétel lehetőséget ad a dinamikus gyógyszerképtanulásra, ahol összekötjük az elméletet a gyakorlattal.

Repertorizációs tanfolyam ELMARAD!!!

Gyakorlati képzés
2019. november 16., szombat

Örömmel tudatjuk Veletek, hogy ismét szervezünk repertorizációs tanfolyamot, ahol gyakorolhatjátok a repertorizálást dr. Heiczman Ágnes segítségével, iránymutatásával.

Repertorizációs tanfolyam

Továbbképző tanfolyam
2017. november 18., szombat

Örömmel tudatjuk Veletek, hogy idén egyesületünk új tanfolyamot szervez, melynek célja a repertorizáció készségszintű elsajátítása. A tanfolyam során - összesen 5 alkalommal - gyakorolhatjátok a repertorizálást oktatóink segít-ségével, iránymutatásával.

"ARANY SPIRÁL"

E-learning Gyakorlati képzés

Egy új imponderábilia és provingja

Ára: 6.000 Ft + tagdíj

Homeopátia - haladó felhasználóknak

Gyakorlati képzés

Használod a homeopátiát? Végig hallgattad Kezdő tanfolyamunkat és kedvet kaptál, hogy még mélyebb ismereteket szerezz a homeopátiáról? 

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.