Új célok-távlatok nyílnak meg

Hallgatói vélemények homeopátiás alaptanfolyamunkról

Szeretettel ajánlom minden kedves homeopata és leendő homeopata kollégám figyelmébe az MHOE (Magyar Homeopata Orvosi Egyesület) alaptanfolyamait, mert a gyógyításban nagy előrelépést, a prevencióban nagy segítséget jelent a homeopátia elsajátítása és gyakorlása mind embertársaink, mind az állatok és növények körében.

Ahhoz, hogy jól képzett homeopata orvossá váljunk - ez ugyan folyamatos, soha véget nem érő tanulás, mint az orvoslásban általában -, szükséges a nemzetközi szinten is elfogadott klasszikus homeopátia elsajátítása. Elméleti szinten az MHOE alaptanfolyamain, majd továbbképzésein, gyakorlati szinten a tutorok (szupervízorok) mellett, majd saját praxisban a betegek gyógyításában. 

Az MHOE alaptanfolyamain új célok-távlatok nyílnak meg a homeopátiát még nem, vagy csak részben ismerő kollégák számára. Átértékelődik a valódi gyógyítás, a prevenció előtérbe kerül. Mindez a klasszikus homeopátiával. Ehhez nyújt segítséget a nemzetközileg is elismert Magyar Homeopata Orvosi Egyesület az Európai Homeopátiás Bizottság által elismert és támogatott, elméleti és gyakorlati részt is magába foglaló, hiteles szakmai alaptanfolyamaival.

Dr. Matula Ágnes

Értékeld a cikket: 
Még nincs értékelve

Küldj egy cikket

Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.