Aki még csak fontolgatja "eme" tudomány megismerését, ne habozzon...

Vélemények új alaptanfolyami hallgatóinktól

HOMEOPÁTIA ALAPKÉPZÉS

(élmény, szubjektum…)

Velünk kezdődött a Magyar Homeopata Orvos Egyesület új képzési programja, amelyre életem alkonyán boldogan jelentkeztem. Kezdett már számomra beszűkülni az iskola allopátiás, anyagi-anyagias betegségügy, nyitnom kellett. És nem voltak elvárásaim, csak magamat helyeztem bele aktívan az új oktató közegbe….

Emberek fogadtak, ember orvosok tanítottak az elmúlt tanévben. Ez újdonság erejével hatott. Nem volt itt katedra, nem volt kinyilatkozás, csak nagy tudás, tapasztalat és alázat. Az oktatóink egytől-egyig szerény orvosok voltak, markáns karakterrel, kellő határozottsággal. Reményt ébresztettek a homeopátia hatalmas, ismeretlen világának megismerésére úgy, hogy közben kézen fogtak bennünket, tévelygő diákokat és elhitették velünk ennek a holisztikus világnak az egyértelműségét.

A puritán körülményeket emberi tartalommal töltötte meg a MHOE minden dolgozója, tagja, segítője, így azt a csodát is megélhettem, hogy napi 9 órát is tudtam áhítattal figyelni. Feltárult a világegyetem, amely élményhez ebben a tanévben köszönet illeti a magyar homeopata oktatókat!

Aki még csak fontolgatja eme „tudomány” megismerését, ne habozzon, jelentkezzen. Nagy utazásban lesz része……

Nagykovácsi, 2013. április 24.

Dr. Solymosi Péter

Értékeld a cikket: 
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

Küldj egy cikket

Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.