Gyógyulások homeopátiával

Rovatunkban esetleírásokat olvashatnak, a homeopátiát használók osztják meg az olvasókkal homeopátiás gyógyulásuk történetét. 

2017. október 27., péntek

Visszatérő tüszős mandulagyulladás


Kislányunk Eszter 2 és 5 éves kora között rengetegszer volt beteg, visszatérő tüszősmandula gyulladásai voltak. Mindig antibiotikumot kapott rá a gyerekorvostól. Eleinte kéthavonta, utána már havonta egyszer jött elő a betegség.

2017. október 26., csütörtök

Epehomok és visszértágulat


Nekem - számos kisebb eseten kívül - két komolyabb betegségben is teljes gyógyulást hozott a homeopátia. Az első eset tizenkét éve történt. 2005 februárjában egy teljes hónapon át beteg voltam hányásos, hasmenéses tünetekkel. Nem sok választott el a kiszáradástól, és nagyon legyengültem a végére... Tovább

2017. október 25., szerda

Hányás és hasmenés együtt!


4 éves fiam hajnalban elkezdett hányni, és a hasa is ment. Vagy 2-3 hányás és hasmenés jött 2-3 órán belül. A hasmenés jellege miatt kora reggel elkezdtem neki 20 percenként Arsenicum album C9-et adni úgy, hogy közben ásványvizet is kortyoltattam vele.

2017. október 24., kedd

Mit tegyünk ha gyermekünk 2 óránként kel éjjel és tévézni akar?


3 éves fiam megfázásos jellegű tüneteket produkált, náthával, köhögéssel, közepes lázzal. És éjszaka egy-másfél óránként felkelt és tévézni akart (pedig jó alvó). Mivel járatos vagyok természetgyógyász jellegű technikákban, több mindennel próbálkoztam nála, de a jól bevált eszközök akkor éppen... Tovább

2016. június 9., csütörtök
Borderline személyiségzavar homeopátiával

Borderline személyiségzavar homeopátiával


Pszichiátria betegek széles körében alkalmazható a homeopátiás kezelés kiegészítő módon, illetve enyhébb esetekben akár önálló kezelésként is.

2016. április 3., vasárnap
Uszodaszemölcs

Uszodaszemölcs


4 éves kisfiam kb. 6-7 hónapig küzdött uszodaszemölccsel (sok apró kemény hólyag szerű dudor a hasán, fenekén, combján, itt-ott a kezén).

2016. február 21., vasárnap

Schizophrenia homeopátiával?


14 éves koromban diagnosztizáltak schizophrénnek – most 28 vagyok. Elkezdődött a pszichiátriai kezelések sorozata - antipszichotikum, nyugtató, altató, injekciók és ha nagyon rosszul voltam akkor pszichiátriai osztályos kezelés.

2016. február 11., csütörtök

Esettanulmány 5.


45 éves budapesti nő és anyuka vagyok, 4 gyermekem van akik kis korukban nagyon sokat betegeskedtek, rengeteg antibiotikumot kellett vásárolnom, egészen addig, míg tudomást nem szereztem egy nagyon jó homeopatikus  készítményről!

2016. február 10., szerda

Pajzsmirigy elégtelenség


2011 telén betegedtem le komolyabban, amikor is forgó szédülésre ébredtem egy reggel és nem bírtam kikelni az ágyból. Innentől kezdve rengeteg fizikai és pszichés tünetem alakult ki pár  nap alatt – bár utólag rájöttem, már korábban voltak tüneteim: mint olykori heves szívdobbanások,... Tovább

2016. február 9., kedd

Hátfájás


4 gyerekemet egyedül nevelő anya vagyok egy kertes házban lakom, ahol nagyon sok kerti munka is hárul rám, a mindennapi teendők mellett. Már 2 hete voltak fájdalmaim a lapockámnál és a hátamban, estére elviselhetetlen mértékűvé fokozódtak, amin csak az egyik legerősebb fájdalomcsillapító és a... Tovább

2016. február 8., hétfő

Derékfájás – Bechterew kór?


Komoly egzisztenciális problémák után 2000-2001 tájékán kezdődtek a nagyon heves ízületi és derék fájdalmaim 30-31 évesen. Különösen az őszi és tavaszi változékony és nedves időben újultak ki a fájdalmaim, úgy, hogy volt időszak mikor sem feküdni, sem ülni sem pedig járni nem volt fájdalommentes... Tovább

2016. február 7., vasárnap

Nyilalló csípőfájdalom


Jó néhány hét óta csípőfájdalmaim voltak, melyek a további sportolástól, kocogástól és tánctól avagy csak pusztán egy kiadósabb sétától ülő és fekvő helyzetben elviselhetetlen égő és nyilalló fájdalommá erősödtek, különösen a jobb csípőm forgójánál.

2016. február 6., szombat

Álvemhesség, álanyaság


Az álvemhesség és az ellés nélküli tejtermelés megszüntetésére a hagyományos orvoslásban a vemhességi hormonnak is nevezett prolaktin ellen ható kémiai gyógyszereket használnak.

2015. augusztus 14., péntek

Iskolakezdés


Az óvoda- és, iskolakezdés, -váltás, a beszoktatás általában nem könnyű a gyerekek és a szülők számára sem. Néhány gyerek könnyedén veszi, mások nagy traumaként élik meg, és ez az egész család életét jelentősen befolyásolja.

2015. június 4., csütörtök

Egypetéjű Ikerek - különböző kezelés


Ikerfiaim egypetéjűek, és az elmúlt öt évben mindig egyszerre lettek betegek. Néhány nátha, egy középfülgyulladás, egy hasmenéses betegség áll mögöttük. Szinte mindig egyszerre gyógyultak, egyféle terápiára szorultak. Mindig is izgatta a fantáziámat, hogy vajon mit segítenek a homeopátiás... Tovább

2015. április 12., vasárnap

Pattanásos arcbőr


5 éven keresztül nagyon csúnya, gyulladt pattanásos bőrrel küzdöttem. Igazán fájdalmas és csúnya volt az arcom. Semmi nem segített.Több kezelést is kipróbáltam.

2015. április 12., vasárnap

Pajzsmirigy túlműködés


2008. évben súlyos pajzsmirigy túlműködést állapítottak meg nálam. Az endokrinológus által írt gyógyszer (gyógyszerváltás is volt) sajnos 3 évi szedés után sem használt, nagyon magasak voltak a labor eredmények. 3 év után közölte az endokrinológus, hogy sajnos a gyógyszert már nem szedhetem, így... Tovább

2015. április 12., vasárnap

Orrváladékból kitenyésztett kórokozó ellen homeopátia


Laborban kitenyésztett orrváladékra a kórokozóból készült nosodával nemcsak a tünetek múltak el, de laborvizsgálattal igazoltan negatív leletünk volt számos alkalommal.

2015. április 12., vasárnap

Éjszakai köhögés


Fiamnak éjszakai köhögést számtalan esetben sikerült egyetlen adag gyógyszerrel megállítani úgy, hogy egyet sem köhögött többet éjszaka.

2015. április 12., vasárnap

Ajakherpesz


Visszatérő herpeszem homeopátiás kezelés hatására néhány kezelést követően már ki sem jön, csak egy pici száraz pötty jelzi, hogy megtanulta, és leküzdötte az immunrendszerem.

Oldalak

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő (NEA-UN-18-M-0648) ebben az évben az MHOE működésének támogatása - 2018. című pályázati program keretében egyesületünket támogatásban részesítette.