HPV fertőzés

2015. április 12., vasárnap

HPV-t diagnosztizált a nőgyógyász, amitől eléggé megijedtem. Mondta, hogy igazából nem tud rá adni gyógyszert, mert nincs, de próbáljak meg egy elkészítős hüvelykúpot.

Utánanéztem az összetevőknek, ez tényleg egy gyengéd placebo kúp volt, mert egyetlen összetevője sem fenyegetett semmilyen gyógyhatással, ámde a benne lévő cukrot ujjongva falták volna a hüvelyemben a candida gombák. Így ezt nem váltottam ki. Több hetes ismételt homeopátiás kezeléssel viszont negatív lett a laborleletem.

Értékeld a cikket: 
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (3 szavazat)

Küldj egy cikket

Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.