Helicobacter és gyomorfájdalom

2015. április 12., vasárnap

Intenzív gyomorfájdalmakkal mentem orvoshoz, Helicobacter pylorit diagnosztizáltak. A gasztroenterológus felírta a szokásos drasztikus antibiotikum kúrát, amit  nem akartam beszedni.

Kértem tőle 2 hónap türelmet, amit az állapotom lehetővé tett. Homeopátiás kezelés hatására a panaszaim már 2 hét után elmúltak, és a kontroll vizsgálat negatív lett. Persze az orvos nem nagyon akarta elhinni, meg kellett ismételni a vizsgálatot, tényleg negatív volt.

Értékeld a cikket: 
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (4 szavazat)

Küldj egy cikket

Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.