Jakab Ferenc, Dr.

Jakab Ferenc, Dr.

Állatorvos
Rendelés
Rendelési hely: 
Szekszárd
Bejelentkezés: 
06-30-937-1906

Homeopátiás állatorvos, a Magyar Állatorvosi Kamara Alternatív Tagozata vezetőségének tagja, a posztgraduális homeopátiás állatorvosi tanfolyam résztvevő oktatója, Kutyapszichológia c. könyv szerzője. Okleveles humán Bach virégterapeuta

Fehér Agyar Állatorvosi Rendelő - 7100 Szekszárd, Rákóczi u. 92.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.