"ARANY SPIRÁL"

Egy új szer bemutatása

Webinárium Danica Apollinével

Mikor: 
2023. szeptember 9., szombat
Hol: 

Online (ZOOM linket az előadás előtti napon küldünk)

Hogy jól kezdődjön az új tanév!

Időpont:

2023. szeptember 9. szombat  16.00 - 18.30-ig

Részvételi díj: 5.999 Ft + 14.000 Ft tagdíj (2023. szeptember 8. péntek délig történő befizetéssel)

Az előadás napján már nem tudunk jelentkezéseket elfogadni.

Számlaszámunk: 11649001-50427900-49000006

Az előadás a felvétel után még egy hétig visszanézhető lesz. Az előadás diái magyarul is elérhetők lesznek.

Program:

16.00 - 16.10: Bevezető - Székely Andrea

16.10 - 18.00: Az Arany spirál  - Danica Apolline (követő tolmácsolás: Székely Andrea)

  • A szer ötlete és elkészítése
  • A proving módszertana
  • Az Aranymetszés, a Fibonacci számsor, a Mandelbrot sorozat és az Arany spirál
  • Materia medica: a szer témái és tünetei
  • Klinikai verifikáció: esetpéldák
  • Növénykísérlet
  • A legújabb tapasztalatok poszt covid esetekben
  • A szer beszerzése

18.00 - 18.30: Kérdések az előadóhoz és válaszok - Moderál: Székely Andrea

Az előadóról: Danica Apolline

A nevem Danica. Homeopata vagyok, a Blueprint Essences alapítója. Angliában élek. A gyógyítás mellett írok és előadok egészségről, gyógyászatról, táplálkozásról, boldogságról, etikus üzletvitelről és gyönyörű bolygónk védelméről. Hogyan jutottam el idáig?

Mindig is lenyűgözött az egészség, az orvostudomány és a test. Meg akartam érteni, hogy a szervezetbe kerülő anyagok hogyan változtatják meg annak működését - és számomra erre az orvostudomány volt a legerősebb terep. Éveken át részmunkaidőben dolgoztam egy vegyészetben és elhatároztam, hogy gyógyszerész leszek.

18 évesen mentem az egyetemre, hogy gyógyszerészetet tanuljak. Életem első pánikrohamát az egyik pótvizsgán kaptam. Emiatt meg kellett ismételnem az első évet. Keményen dolgoztam, elég okos is voltam, de nem tudtam újra átvészelni a vizsgákat. A gyógyszerészet helyett pszichológiára adtam a fejem; a diploma megszerzése után pedig egy ideig súlyos mentális problémákkal küzdő emberekkel dolgoztam.

Az anyagok, különösen a gyógyszerek testre gyakorolt hatása azonban továbbra is lenyűgözött, a homeopátiás gyógymódot pedig különösen figyelemre méltónak találtam. Ezért lettem homeopata, amiben végül kiteljesedtem. Ha most gyógyszerész lennék, talán nem látnám és nem érteném meg azt, aminek a jelenlegi munkám során részese lehetek. Az az érzésem, hogy az élet azért vitt más irányba, hogy megtanuljam mindazt, amit meg kellett tanulnom és ezt másokkal is megoszthassam.

Legújabb könyvem az egészségről és gyógyulásról a “Nature’s Medicine Code”.

Azért a szívem mélyén egy fesztiválozó, régi vágású lány vagyok, akinek kedvence a Csillagok Háborúja és a Harry Potter és aki szereti megtapasztalni az emberek egymás közötti csodálatos és véletlenszerű kedvességeit.

Regisztráció

Jelentkezés

Kérjük, figyelmesen töltse ki, a csillaggal megjelölt mezőket semmiképp ne hagyja ki.

Jelentkezésemmel hozzájárulok ahhoz, hogy az előadásról felvétel készüljön.

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.