Elméleti és Szakmafejlesztési szekció

2024. június 5., szerda

A Magyar Homeopata Orvosi Egyesület Elméleti- és Szakmafejlesztési Szekciója 2023-ban alakult.

A szekció céljai:

-      a homeopátiás elméleti kutatómunka ösztönzése;

-      szakmafejlesztési modellek és lehetőségek vizsgálata;

-      az egyesület rendes tagjai közül a CHE vagy ekvivalens homeopátiás szakképzettséggel rendelkező szakemberek egyesületen belüli tömörítése és érdekképviselete;

-      a homeopata képzés folyamatos továbbfejlesztése a hazai képzéseken szerzett gyakorlati tapasztalatok és nemzetközi legjobb gyakorlat alapján.

Az egyesületbe rendes tagként belépő szakképzett homeopaták automatikusan az Elméleti- és Szakmafejlesztési szekcióba tagozódnak be.

Szekcióvezető: Székely Andrea

Értékeld a cikket: 
Még nincs értékelve
Rovat: 

Küldj egy cikket

Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.