Fogorvosi szekció

A Magyar Homeopata Orvosi Egyesület Fogorvosi Szekciója 1998-ban alakult.

A szekció elsődleges célja, hogy a homeopátiás gyógyszerek használatba kerüljenek a mindennapi fogászati praxisban, s ezzel a kémiai szerek használata csak a szükséges esetekre szorítkozzon.

Célunk, hogy a fogászatban alkalmazható homeopátiás eljárások színes palettájának fokozatos - tanfolyamok, előadások, továbbképzések révén - megismertetésével arra motiváljuk a fogorvosokat, hogy ezeket beépítsék a napi gyakorlatukba.

E célt egyre bővülő képzési programok, publikációk, hazai és külföldi előadók által vezetett képzési programok szolgálják.

Szekcióvezető: Dr. Papp Huba

Nemzetközi kapcsolat: British Homeopathic Dental Association.

Értékeld a cikket: 
Még nincs értékelve
Rovat: 

Küldj egy cikket

Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.