Adható-e együtt?

Érdeklődni szeretnék, hogy a Mama Natura termékcsalád termékei együtt is adhatók-e? 17 hónapos kisfiam nem alszik jól, éjjel többször felébred, ezért szeretném megpróbálni a Tentoba Homeot. Mellette pedig a visszatérő náthájára adnám az Imoba Homeot, adhatom-e együtt? Ha igen, meddig lehet/kell adni ezeket a készítményeket, hogy hosszú távú hatást érjenek el? Előre is köszönöm a választ és a segítséget!

Orvos válaszol

Igen, adható, de jobb, ha csak egy komplexet kap a gyerek. Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna

Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.