Bőr panaszok

T. Doktor Úr!

Bőrproblémáim vannak. Begyulladt a bőröm a két karomon /kb.2 hónapja tiszta vörös/, és a dekoltázsomon. Többször jártam már bőrgyógyásznál, de az allergia gyógyszer és a szteroidos kenőcsök sajnos nem segítenek. Mindkét kezemen a körmeim lesárgultam, megvastagodtak.  Most a lábkörmeimen is kezdődik a köröm sárgulás. Nem viszket a bőröm. Az interneten lévő képek alapján arra a következtetésre jutottam, hogy a nyirokrendszeremet is tisztítani kellene. Régebben a Lymphomyosot cseppet, vagy a Phőnix Lymphophön cseppet ittam, de most nem lehet ezeket beszerezni. Kérdezni szeretném, hogy van-e másféle homeopátiás szer amivel a nyirokrendszert lehetne tisztítani?

Köszönettel várom a választ! Üdv: Zsófia

Orvos válaszol

Kedves Zsófia.

A leírt tünetek sokkal szerteágazóbbak, hogy interneten keressen rá megoldást, hogy öngyógyítással próbálkozzon. Éppen a tüneteinek a sokrétűsége miatt, a probléma elhúzódása miatt, mi sem tudunk egyetlen szert ajánlani, különösen vizsgálat nélkül. Mindenképpen javaslom, jelentkezzen be egy homeopatához egy eset feltárásra és komplex kezelésre, aminek lehet, hogy a része lesz a nyirokrendszer tisztítása is.

Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.