Inzulin rezisztencia

Tisztelt Doktornő/Úr.

Inzulin rezisztenciával kapcsolatban szeretnék segitséget kérni. Enyhe inzulinrezisztenciát diagnosztizáltak nálam decemberben, valamint enyhén emelkedett cukorértéket. Azóta szedek rá myo-inositolt, krómot is, amik jót tett, de nem tudom elhagyni, mert rossszul léttel jár. Hashimoto pajzsmirigy alulműködésem is van, kezelt letrox-al. Van esetleg homeopátiás készitmény inzulin rezisztenciára? Tudom, hogy alkati szer kellene, de arra most nincs lehetőségem. Előre is köszönöm válaszát!

Orvos válaszol

Kedves Enikő!

Az inzulin rezisztencia hagyományos orvosi kezelése diéta+ életmód változtatást, illetve esetleg hagyományos gyógyszert javasol. A homeopátiás gyógymód sajnos nem diagnózisok, kórképek alapján javasol gyógyszert, hanem a beteg alkata és panaszai alapján. Ezért azt tudom felajánlani, ha nincsen lehetősége alkati kezelésre jelentkezni, legalább egy anamnézis lap kitöltését vállalja, annak alapján már pontosabban tudnék javasolni terápiát Önnek. 

Dr.Sal Péter

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.