Nőgyógyászati panaszok

Kedves Doktornő!

Nem múló, lassan 2 hónapja intenzív fájdalommal járó méhkürt és petefészek gyulladasom van. Csak ha fekszem, olyankor elviselhető. Orvos semmit nem lát ultrahangon és megmondta, hogy többet nem tehet értem. A peteérést sírva éltem túl és végbél irányból is van fájdalmam. Mit tehetnék? Nem élhetem le az életem fájdalommal. A kapcsolatomra is hatással van. Dolgozni sem tudok. A vakbelemet már kivették miatta. 21 éves vagyok, félek, elveszi az esélyeimet ez a betegség. A mentális nehézségekről nem is beszélve. Doxyciclynt szedtem 2 hétig Mycoplasma keneteredmény miatt. Természetesen a párom is kezelve lett. Előtte egy hétig Augmentint, most pedig újra Aktil duót két hétig. Van még hátra pár tabletta, de változás nem történt.

Köszönöm a segítségét!

Orvos válaszol

Kedves Mira!

Panaszai elhúzódóak, krónikusak. Ilyenkor az un. alkati vagy krónikus szert kell megkeresni, ami képzett homeopata feladata a páciens alapos, mindenre kiterjedő kikérdezése után.

Éppen ezért fel kell keresnie egy homeopatát, aki tud Önnek segíteni.

Honlapunkon orvoslistát is talál: https://www.homeopata.hu/hu/content/homeopatias-orvosok

Üdvözlettel:

dr. Sebő Zsuzsanna

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.