Női vérzés

Mióma és rendellenes vérzés. 48 éves vagyok, nőgyógyászati problémákkal küzdök. Rendellenesen bő vérzésem van, alvadt darabokkal. Később tiszta piros lesz. Hosszú vérzéseim vannak, nincs rendezett ciklusom.

Az utóbbi két évben szedtem Norcolutot, hogy rendbe hozza a ciklusomat (9 hónapig), de csak a gyomromat tette tönkre. Háromszor volt szükség küretre az abba nem maradó rendellenes vérzéseim miatt. Ösztrigéndominanciát állapítottak meg. Tavaly februárban volt az utolsó küretem. Azóta 3-4 napos alig érezhető vérzéseim voltak. Örültem is ennek. Most az utolsó menstruációm júniusban volt, majd október 2-án jött meg, megint rendkívül erősen. Alvadt darabokkal, sötét színűen. Egy hét után híg pirossá változott. Azóta is vérzek. Hol erősebben, hol gyengébben. Időnként vissza feketedik, darabosodik.

Tavalyi nőgyógyászati leletem szerint (2016. október 14.) több miómám van 15-18mm nagyságúak. Ennél pontosabb számot nem ír. Valamint az akkor mért méhnyálkahártyám vastagsága 7,2mm. Barátcseppet szedek, és Pásztortáska teát iszom naponta 3x. Valamint Sabina-t és Arnica montanat naponta 3x szedek a vérzéscsillapítására, 30CH potenciálban. Nem szeretnék újabb küretre menni. Kerestem nőgyógyászt aki homaopata is egyben de sajnos sehol sem találtam.
Kérem segítsenek nekem.

Orvos válaszol

A miómák gyakran vérzészavart okoznak , de ennek hátterében más nőgyógyászati betegségek is meghúzódhatnak ezért fontos a nőgyógyászati kivizsgálás, gondozás, ezt ne hagyja abba! Ez az elhúzódó vérzés homeopátiás alkati kezelést igényel, orvos listánkon (www. homeopata.hu) talál szülész nőgyógyász végzettségű homeopata a kollégát is. De azt is gondolom, hogy nem kell feltétlenül nőgyógyásznak lenni, a homeopátia elvei más orvos kezében is működhetnek ilyen panaszra.

Sabina és az Arnica C30 gyógyszerekről azt mondom, hogy ezeket nem szabad két napnál hosszabb ideig szedni! Mindegyik C30 két napi szedése után legalább 3 nap szünetet javaslok tartani!

Üdvözlettel, Dr Sal Péter

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.