Oltás kivezetés

Kislányom idén kap MMR emlékeztető újraoltást, rá egy hónapra pedig Diphteria-Tetanusz-Acelluláris Pertussis oltást, 6. osztályban.

Mik a kivezető szerei ezeknek? Milyen adagban kell adnom? Köszönöm.

Orvos válaszol

Kedves Kérdező !

Az MMR oltás kivezetésére a MMR-Impfstoff 2 nevű nozódát javaslom, míg a DPT-re Dipht Pert Tet Vaccinum 2 nozódát. Mindkettőnél fontos a név után következő 2-es szám. C30 potenciában, az 1gr kiszerelést szerezze be. Oltás előtti nap, oltás napján és oltást követő napon 5 -5 golyócskát szopogasson el a kislány, naponta egyszer.. Ez a módszer csak akkor megfelelő, ha a korábbi oltásoknál komoly problémák nem merültek fel. Ha igen, személyes konzultáció javasolt.

Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.