Orrsövény ferdülés

Tisztelt és kedves doktor úr/nő!

Keresek egy orrkenőcsöt orrsövényferdülésre, amit a természetgyógyászati magazin internetes oldalán olvastam, de sehol sem találtam, hogy hol tudnám megvenni vagy megrendelni. 

Előre is köszönöm a segítséget!
(a kenőcs neve: Marum verum D1 10 ml, Eucerini anhydr. Ad 50,0 Ung. Nasal)
Orvos válaszol

Kedves Noémi!

A természetgyógyász magazinban egy homeopátiás komponenst is tartalmazó patikusok által elkészitett kenőcsöt javasolnak.

Ennek elkészitéséhez:

1. meg kell szerezni a Marum verum D1 10 ml-es homeopátiás oldatát

2. kell receptet írni az elkészitéshez (én is szívesen felírom)

3. egy homeopátiás patikában a patikusnak el kell vinni a receptet, hogy elkészítse a kenőcsöt

Üdvözlettel:

Dr. Sal Péter

06 30 645 6599 (9-10 között)

saldoktor@gmail.com

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.