Pattanásos arc

Lányom 22 éves, és évek óta küzd pattanásos bőrével. Egy éve használ progeszteron krémet, aminek a segítsègével jelentősen csökkent a panasza, de menzesz előtti napokon és stresszes időszakban ismét felerősödnek a tünetek. Szeretném, ha elhagyhatná a krém használatát, és homeopátiával szeretném ezt megoldani, ha lehetsèges. Lányom szorongós alkat, erős megfelelési vágy van benne, maximalista tipus.

Orvos válaszol

A pattanásos arcbőr egy olyan tünet, amelyre több száz homeopátiás szer közül kell választani a megfelelőt, ehhez sokkal több információra van szükségünk, mint amennyit  levélben meg lehet adni .

A kezelésére azt javaslom ,hogy forduljon homeopata orvoshoz , aki az alkati kezeléshez  szükséges információk összegyűjtésével pontosan tud gyógyszert javasolni az önök számára. (www homeopata.hu orvos lista)

tisztelettel, Dr.Sal Péter

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.