Petefészek ciszta

Üdvözlöm!

Egy 9,5 cm-es cisztám van, és megnagyobbodott myomatosus uterus. Melyik fajta Schussler só lenne jó, műteni most nem lehet és már nagyon fájdalmas a nagysága miatt. Esetleg van-e még olyan homeopátiás szer, ami segíthet.

Orvos válaszol

Kedves Ágnes, 

Az ovarium cysta és az uterus myoma krónikus betegségek, nem lehet a tünetek és a beteg pontos vizsgálata nélkül homeopátiás szert javasolni. 

Ha szeretne homeopátiával gyógyulni, javaslom, hogy keressen fel egy homeopata orvost, aki az eset teljes ismeretében tud jó szert ajánlani Önnek. 

Üdvözlettel, 

dr. Tóth Marian

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.