Teherbeesés támogatása homeopátiával

T. Doktor Úr!

Babát szeretnék, elmúltam 34 éves. A nőgyógyász szerint minden rendben van nálam. Azt mondta, hogy szedjek D. vitamint, és Inofolic granulátumot. Általában csak homeopátiás szereket szoktam szedni, ha valami baj van. Homeopátiás szerrel hogyan lehet elősegíteni a teherbeesést? Köszönettel: Lilla

Orvos válaszol

Kedves Lilla!

A korrekt homeopátiás kezeléshez jó lenne tudni, hogy milyen hormon szinteket mért nőgyógyász. (ez befolyásolhatja a homeopátiás kezelést, ami történhet tüneti szer adásával illetve alkati kezeléssel) Ha a petefészek nem működik jól, a ciklus első felében az ovuláció előtti időszakban szoktunk alkalmazni a Folliculinum nevezetű szert, alacsony potenciában, mert segítheti a petefészek funkciót, ezáltal az érett pete kialakulását.

Emellett fontos lenne alkati kezelést is végezni ,amihez egy hosszabb találkozás szükséges homeopátiával foglalkozó orvos irányításával. Az esetleges hiányállapotok rendezése (vas) illetve a pajzsmirigy funkció ellenőrzése is javasolható.

üdvözlettel, Dr Sal Péter

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.