GALPHIMIA GLAUCA, Thryallis, Galfimia

2016. július 24., vasárnap

GALPHIMIA GLAUCA, Thryallis, Galfimia

Növénycsalád: Malpighiaceae- Malpighicserje-félék

Előfordulás: A trópusi Közép-Amerikában Mexikótól Guatemaláig, díszcserjeként is termesztik.

Vezértünetek: Allergia és szénanátha elleni szer.

Alkalmazás: A Galphimia különböző erősségű és fajtájú, a bőrt és a nyálkahártyákat érintő allergiás reakciók csillapítására való szer. Elsősorban ún. bevált indikációknál alkalmazzák, szénanátha (Rhinitis allergica ) és egyéb, az orr és a légutak nyálkahártyáját érintő allergiás vagy allergiára hasonlító megbetegedések (Rhinitis vasomotorica, Astma bronchiale) esetén. Deszenzibilizáló hatás. Az első allergiás tünetek megjelenésétől a szezon végéig szedhető napi adagolással!

Hatóanyagok: Tetragalloil-kínasav, galphimin

Gyógyszer előállítás: Szárított levelek és virágzat.

Értékeld a cikket: 
Még nincs értékelve

Küldj egy cikket

Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.