Hol lehet tanulni a homeopátiát?

2011. február 27., vasárnap

Magyarországon orvosokat, gyógyszerészeket, állatorvosokat és e szakok egyetemi hallgatóit 3 éves képzés formájában oktatja a Magyar Homeopata Orvosi Egyesület. Oktatási-, majd az ezt záró vizsga-programunkat az Európai Homeopátiás Bizottság (European Committee for Homeopathy – ECH) akkreditálta. Sikeresen vizsgázó, az Egyesülettől diplomát szerző kollégáink így kérhetik az Európai Diplomát is (www.homeopathyeurope.org).

Időről időre rövid, 1-2 napos úgynevezett bevezető tanfolyamokat indítunk szakorvosok (pl. gyermekgyógyászok, háziorvosok, szülész-nőgyógyászok, stb.) számára. 

Az érdeklődők tájékoztatására "Gyógyítás a családban" címmel rendszeresen tartunk 4x3 órás képzést, egyszerűbb akut helyzetek orvoslására homeopátiás házipatika használatának szintjén. 

Mindhárom oktatási formáról honlapunkon tájékozódni lehet a képzés menüpont alatt. 

Összefoglalva: a különböző oktatási formák - megfelelő szinten - mind orvosok, mind az érdeklődők számára rendelkezésre állnak. 

Kürti Katalin, Dr.

2011, február 27.

Értékeld a cikket: 
Még nincs értékelve

Küldj egy cikket

Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.