Homeopátia a természet- és társadalomtudományok tükrében (2012)

2013. október 14., hétfő

Ajánló - Dr. Gábor Fruzsina összefoglaló tanulmánya

Kedves Kollégák!

Örömmel tudatom, hogy tanulmányom a "Homeopátia a természet- és társadalomtudományok tükrében" címmel már elérhető, tudományos kutatás vagy egyéni tanulás céljából szabadon olvasható az Országos Széchenyi Könyvtár elektronikus könyvtárában! Tanuljatok, olvassátok, osszátok meg!

info:

http://oszkdk.oszk.hu/DRJ/5115

dokumentum:

http://oszkdk.oszk.hu/storage/00/00/51/15/dd/1/Dr_Gabor_Fruzsina_Homeopa...

A tanulmány szabadon olvasható, de arról senki ne feledkezzen meg, hogy ugyanúgy szerzői jogok védelme alatt áll, így bármilyen formában történő felhasználás (akár egészben, akár részlegesen történő közlés írott vagy elektronikus formában) csak és kizárólag a szerző engedélyével lehetséges!

Üdvözlettel

Dr Gábor Fruzsina PhD.

Értékeld a cikket: 
Még nincs értékelve
Rovat: 

Küldj egy cikket

Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.