2. oltás

Üdv!

Pénteken kapom a pfizer 2.adagját.
Az első adag eléggé megviselt, magas pulzus, zsibbadások, nehézlégzés-szerűség, kifulladás, szívszurkálás stb jelentkezett. Echinacea, thymuline, thuja amiket szedtem. Illetve lachesis tromboziselkerülés miatt.

Menstruációm pont péntek/szombaton fog megjönni, ezzel oltás nélkül is szenvedek, erős görcsök az első 3 napban, darabos vérzés, fájó csomós mellek, sok és sűrű vér.

Iszonyúan félek a második adagtól, annyi rémhírt hallottam.

Mivel készüljek homeopátiásan?

 

Orvos válaszol

Kedves Z.T!
Kezdjen Ledum C30, 30CH és Thuya C30, 30CH-t szedni és folytassa oltás után 3-4 napig. Thymuline is mehet.
Szívdobogás esetén a C30,30CH Aconitum, ami segíthet és a Lachesis is használható, ha fulladás érzése van.
A későbbiekben érdemes lenne a menstruációs panaszait homeopátiás kezeléssel rendezni .

Üdvözlettel

dr. Sebő Zsuzsanna

 

 

 

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.