Alvás

Tisztelt Doktornő!

Van egy három hetes unokaöcsém.  Sajnos refluxos és borzasztó sokszor jön vissza neki a sava. Folyton visszanyeli és mivel valószínűleg marja a gyomrát, nagyon nyugtalan. Már annyira zavarja, hogy aludni sem tud, csak ölben, de akkor is 10-15 percet. Nagyon nyugtalan és volt már rá példa, hogy 8 órán keresztül sírt,és semmivel sem lehetett nyugtatni.
Szinte egész nap ébren van, és csak mikor alvásai vannak, ami úgy gondolom egy 3 hetes csecsemőnek nem elég. Már sok mindent próbáltunk orvosi javaslatra, de eddig semmi nem segített. Szeretném megkérdezni, hogy milyen homeopátiás terméket tudnánk alkalmazni, ami segítene a refluxon és a nyugtalanságon, ingerlékenységen? 

Köszönöm szépen!

Orvos válaszol

Kedves Szandra!

Nehéz ügy, komplex probléma. 

Szoros gyermekorvosi kontroll és szakorvosi kivizsgálás szükséges, különösen ebben az életkorban.  

Pontos szert csak alapos kikérdezés után lehet ajánlani.

Megpróbálhatják a Calmacare nevű komplex homeopátiás készítményt. 

Ha nem segít, keressenek fel egy homeopátiás orvost, aki alapos kikérdezés után pontosabban tud szert ajánlani. 

Üdvözlettel, 

dr. Tóth Marian

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.