Alvászavar

Regota alvasi problemaim vannak. Tobb mint 30 eve pajzsmirigy alulmikodesem van. Erre be van allitva az eutyroc 50 napi 1. Adtak rivozrilt, frontint, A nappali gyogyszer helyett Angia brandenburgot szedek, napi 1 tabletta.Ez jo! Ejszakara maradt a frintin 0,25. Ezt is probalom abbahagyni.Vakeriana neiz. Nem sokat aldzok. Jo lenne homeopatias megoldas. Egy idoben szedtem Sedatif pc-t, de nem sokat segitett. Milyen homeopstias megoldas vezetne eredmenyre.

Orvos válaszol

Kedves Kérdező.

Ha a paciensnek régóta fennálló panaszai vannak vagy visszatérő tünetei, illetve többféle betegsége és tünete, mindig keresni kell az un. alkati szert. Ehhez azonban fel kell keresnie egy homeopátiával gyógyító orvost, egy homeopatát. A gyógyszerek elhagyását sem javaslom homeopata segítsége nélkül.

Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.