Aranyér

Aranyér műtét után kialakult sipolyra és újból kialakult aranyér kezelésére van mód homeopátiával?
Válaszát előre is köszönöm!

Orvos válaszol

Kedves Kérdező,

Lehet segíteni homeopátiával, de túl kevés az információ ahhoz hogy pontosan lehessen szert adni. 

Általánosságban az Aesculus segíthet az aranyeres panaszoknál. 

C9, C12 vagy C15 potenciában szedje 3 napig 3x5 golyót, 3 napig 2x5 golyót. 

Tekintettel arra, hogy sipoly is van, még megpróbálhatja a Causticum szedését is, hasonló potenciában, hasonló adagolásban.

Ha ezek a szerek nem segítenek, keressenek fel egy homeopata orvost, aki alapos kikérdezés után pontosan tud szert ajánlani.

Üdvözlettel, 

dr. Tóth Marian

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.