Bőrprobléma lelki háttérrel

A fiam 19 éves, jelentős testsúlytöbblettel rendelkező, jóhumorú, szeretetéhes, de az érzelmeit nem tudja kifejezni, önbizalomhiányos, gyakran magába forduló. Szereti az édességet, szeret enni, nehezen találja a céljait. Szeretnék neki segíteni, mert a bőrgyógyász nem tudja mi lehet az egyre nagyobb kiterjedésű bőrproblémája. Amikor piros folttal elkezdődött a probléma a lábán, akkor azt hittem gombás bőrprobléma, a bőrgyógyász szerint ekcéma, de a kezelés nem hatott. A bőrprobléma egyre nagyobb kiterjedésű, egybefüggő, a két lábszárán, combján és felsőtestén is van, pörkös, kemény , megvastagodott a teteje, amelyen berepedések is vannak. Nem igazán viszket.  Annyira el van keseredve, hogy már nem akar elmenni újabb orvoshoz. Köszönöm.

Orvos válaszol

Kedves Júlia.

Hasonlóképpen a másik fiával kapcsolatosan adott válaszomhoz, elhúzódó, régen fennálló panaszokat csak személyre szabott, alkati szerrel és egyéb kiegészítő  szerekkel lehet orvosolni. Keressenek fel egy homeopatát, ha a fia is rászánja magát. Biztosan segítene a homeopátiás kezelés.

Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.