Dadogás

Tisztelt Doktor Úr/Nő

Dadogás enyhítésére 8 éves kisfiúnál,milyen szert tudna ajánlani?

Köszönöm!

Orvos válaszol

Kedves Emília, 

Ha igazán sikert szertenénk elérni, akkor személyre szabott szerre van szükséges gyermekének, ami oldja a dadogást. Ezt homeopata orvos választja ki részletes esetfelvételt követően. Orvoslistánkon keressen homeopata orvost. 

Üdvözlettel, dr. Tóth Marian

Kérdezzen, válaszolunk

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.