Féltékenység

Szeretném kérdezni, hogy féltékenységet lehet kezelni homeopatias szerrel ? Azt olvastam h az Ignacia c200 as segít....  Nem biztos h van okom ra de valahogy rossz érzéseim vannak ... 

Orvos válaszol

Kedves Kérdező, 

Egy hasonlattal tudnám jellemezni a helyzet bonyolultságát. Biztos ismeri az álmoskönyveket, ahol meg lehet tudni, mit jelent ha valaki például szemmel álmodik. Sajnos az álmoskönyvek mégsem segítenek az igazi mély álomfejtésben, mert az álmok sokkal bonyolultabbak, nincsenek egyszerű válaszok.

A homeopátiával is ugyanez a helyzet.  

Féltékenyég nem egyenlő Ignatia és az álomban szereplő szem nem egyenlő például azzal hogy valaki figyel engem. Tehát válaszom az hogy a kóros féltékenységet lehet kedvező irányba befolyásolni homeopátiával, de a szert csak tapasztalt homeopata tudja személyre szabottan kiválasztani, mert nem csak az Ignatia az egyetlen szer, ami ebben az esetben segíthet. 

Üdvözlettel, dr. Tóth Marian

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.