Fokozott izzadás

Kedves Hölgyem, Kedves Uram!

Felnőtt fiam nagyon izzadós. Sok esetben szükséges öltönyt viselnie, ami még nehezíti a helyzetet. Erre a problémára szeretnénk megoldást találni. Gyermekkorában alkalmaztunk homeopátiás szereket, amelyekre jól reagált. A háta, a mellkasa izzad erőteljesen, de a feje és arca is erőteljesen. A kezei nem izzadnak. Elmondása szerint talán a verejték hideg. A meleg, a mozgás és a stressz is kiváltja ezt az izzadási folyamatot és már az is stressz számára, hogy izzadni fog, amikor éppen nem kellene. Apai ágon jelen van ez az izzadás hajlam. Izzadás során hideg a bőre, amikor fázik, akkor pedig meleg.
Május hónapban fontos eseményre kerül sor az életében, ahol egész nap a középpontba kerül, amely ugye stresszhelyzet is számára és egész nap az öltöny viselése elengedhetetlen lesz.

Tisztelettel kérem segítségüket a probléma enyhítésének megoldásában! Kérdésem lenne az is, hogy május közepéig valamilyen szinten érhetünk-e el eredményt?

Előre is nagyon szépen köszönöm válaszukat!

Orvos válaszol

Tisztelt Kérdező!

A stressz, az izzadás, a lámpaláz egy alkati kezelést igénylő probléma, a legpontosabban részletes kikérdezés és fizikális vizsgálat után lehetne választani egy megelőző homeopátiás szert erre a problémára.

Ha annyiból kell kiindulni, amennyit a levelében leírt, akkor javaslom, hogy a stressz csökkentésére megelőzésként szedjen hetente 1x 5 Thuja C30 golyócskát (egy deci vízben oldva a felét délelőtt, a felét délután kortyolgassa el)

Szereplés előtti nap legyen az utolsó bevétel!

A szereplés előtt reggel vegyen be Argentum nitricum  CH 30 1x5 golyót elszopogatva vagy Datív PC neo tablettát elszopogatva 1 órával a szereplés előtt.

Ha ennél pontosabb terápiát szeretne, akkor jelentkezzen alkati kezelésre homeopátiás orvosnál az orvoslistáról.

Üdvözlettel:

Dr. Sal Péter

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.