Gyógyszer hiánycikk

Tisztelt Dr. Nő!

A szakrendelésen fölírtak pajzsmirigy túlműködésre PROPYCIL gyógyszert. Az országban több gyógyszertárában is jártam, de nem lehet kapni. Gyógyszerészek azt mondták, hogy helyettesítő gyógyszer nincs.
Szeretném kérni a segítségüket, hogy hol lehet beszerezni? Esetleg külföldről hogyan lehet behozatni?

Köszönettel!

Orvos válaszol
Tisztelt István!
 
A gyógyszer helyettesítéséről forduljon endokrinológus kezelőorvosához, ahol felírták. 
A pajzsmirigy betegségek esetén homeopátiás kezelés a hagyományos gyógyszeres kezelés mellett is lehetéges, ha ezt szeretné, forduljon homeopata orvoshoz.
 
 
Dr. Sal Péter

 

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.