Homeopátiás szer beszerzése külföldről

Tisztelt Egyesület !

Orvosom, aki tapasztalt homeopata, felírt nekem egy szert, mely csak külföldön, -többek között pl. Szlovákiában, Franciaországban is- szabadon beszerezhető. Próbálkoztam a Pharmafutárral és hasonló lehetőséggel, de az ö kapcsolataik ebben az adott higitásban nem tudták beszerezni.

Tudnának segíteni, volna-e valamilyen lehetőség a kiutazáson kívül, hogy hozzájuthassak a felírt szerhez? Sajnos kiutazó ismerősöm nincs.

Tisztelettel: egy szomorú érdeklődő

Orvos válaszol

Kedves Kérdező.  A Remedia postáz megrendelésre homeopátiás gyógyszereket. Nézze meg a honlapjukat és ha megtalálja a keresett szert, rendelje meg. Ha recept kell hozzá, orvosa felírja önnek. Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna

http://www.remedia-homeopathy.com/hu/homeopatias-gyogyszer/s1

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.